Cursus Sportfotografie

Fotografie is je hobby en je vindt het leuk om foto’s te maken van sportwedstrijden. Maar het valt niet mee om constant bewegende sporters goed in beeld te krijgen én scherp vast te leggen. Je kunt dit leren tijdens de cursus sportfotografie die op 16 oktober 2019 in Ridderkerk start. De cursus geef ik in samenwerking met collega Wessel Dekker uit Ridderkerk.

Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, de instellingen van je camera en compositie. Ook is er aandacht voor fotobewerking, sportboeken en inspiratie door andere sportfotografen.

De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond. In de tussenliggende tijd ga je op pad en ga je foto´s maken van sportwedstrijden. De volgende les zullen deze foto´s worden besproken.
Om met deze cursus mee te doen heb je een spiegelreflex camera met een zoomlens van minimaal 200 mm. Ook heb je al enige kennis van de basisbegrippen van de fotografie.

Lesdata:          

In voorjaar 2020 start er een weer nieuwe cursus, de lesdata worden op een later moment bekend gemaakt. 

Deelname kost € 165,00 per persoon, inclusief koffie en thee.

De lessen vinden plaats in mijn fotostudio aan de Koninginneweg 150 in Ridderkerk. Bel of mail me als je meer informatie wilt of als je je wilt aanmelden!
→ mail:             info@roelietjong.nl
→ telefoon:       06 – 55 88 59 80

Over Wessel Dekker:

 

 

 

 

 

 

 

Wessel begon in 2004 als clubfotograaf bij voetbalvereniging RVVH in Ridderkerk. Later mocht hij ook voor tennisvereniging d’Oudelande de mooie en spannende momenten vastleggen. Het begon als een hobby maar nadat hij cursussen sportfotografie had gevolgd werd zijn passie steeds groter. Inmiddels heeft Wessel een ruime ervaring opgedaan in het fotograferen van allerlei sporten en werkt hij o.a. voor fotopersbureau Orange Pictures. Regelmatig is werk van Wessel te zien geweest in expositie’s in de regio. De laatste expositie van Wessel was dit jaar in het Gemeentehuis van Ridderkerk.

Aanmelden:

[recaptcha]