DIY Mini Workshop

De titel zegt het al: ‘do it yourself’. Dit betekent dat je met je eigen spiegelreflex camera werkt tijdens deze mini workshop portretfotografie die ik geef in mijn fotostudio in het centrum van Ridderkerk. Je hebt een camera en fotografeert natuurlijk regelmatig je familieleden en kennissen. Dan is een volgende stap om je dierbaren vast te leggen met een studioachtergrond. Maar je wilt niet allerlei toestanden in je zolderkamer met achtergronden en lampen. Boek dan nu deze workshop want je maakt gebruik van mijn studiofaciliteiten.

We beginnen met een kop koffie of thee en bespreken je wensen voor de fotoshoot. Je neemt je model mee, bijvoorbeeld je kinderen, partner of je huisdier, en ik begeleid je, geef tips en help je met de instellingen van je camera. Je maakt dus je eigen foto’s met je eigen camera waarover je gelijk kunt beschikken. Na afloop nemen we de resultaten met elkaar door.

Deze DIY mini workshop is individueel en kan dus plaatsvinden op een door jou gekozen tijdstip. De kosten zijn € 65,00 inclusief BTW.

Ik vertel je graag meer; bel: 06 – 55 88 59 80 of stuur een mail: info@roelietjong.nl.