Korte cursus fotografie voor beginners

Je hebt een fotocamera en maakt graag foto’s. Maar van alle programma’s op je camera gebruik je alleen de automatische stand. En de gebruiksaanwijzing is zo’n dikke pil dat je niet weet waar je moet beginnen met lezen. Wil je meer begrijpen van allerlei fotografiebegrippen en instellingen op je camera meld je dan aan voor deze korte cursus. Deze cursus bestaat uit 2 lessen die plaatsvinden in mijn fotostudio in het centrum van Ridderkerk. Je kunt een avond- of een middagcursus volgen. Alle informatie die ik tijdens de cursus vertel heb ik voor je op papier gezet zodat je dit op je gemak na kan lezen.

Tijdens les 1 leer je onder meer over de instellingen van je camera en welke standen er zijn. Daarnaast vertel ik over diafragma, sluitertijd en iso-waarde en welke invloed deze op je foto hebben. Maar fotografie bestaat niet alleen uit technische zaken; het belangrijkste is de compositie en dat je het plaatje ziet. We nemen uitgebreid de tijd om tips voor een mooie compositie door te nemen.

En dan ga je zelf aan de slag; je gaat foto’s maken die we een week later, tijdens les 2, gaan bespreken. We ronden dan de uitleg over de basisbegrippen af en er is ruimte voor het stellen van vragen. De groep wordt nooit groter dan 5 personen zodat er veel aandacht is voor iedere cursist. Als je met je vrienden een cursus wilt volgen dan is het mogelijk om andere data af te spreken.

Deelname aan deze korte cursus fotografie voor beginners kost € 85,00 inclusief BTW per persoon.

Cursusdata:

Februari 2020
dinsdagavond             4 en 11 februari 19.30 – 21.30 uur
donderdagmiddag       20 en 27 februari 14.00 – 16.00 uur

Maart 2020
dinsdagavond             3 en 10 maart 19.30 – 21.30 uur
donderdagmiddag       19 en 26 maart 14.00 – 16.00 uur

Overige data zijn op aanvraag.

Ik vertel je graag meer; bel: 06 – 55 88 59 80 of stuur een mail: info@roelietjong.nl.

Aanmelden:

[recaptcha]