Portretfotografie

Jarenlang heeft er een gekunstelde zwart/wit foto van een nors kijkende opa op de dressoir gestaan in mijn ouderlijk huis. Met deze foto van opa moesten we het doen, er kwam geen nieuwe, want een foto liet je maken bij een fotograaf en dat was bijzonder. Tegenwoordig gaat het makkelijker met alle digitale camera’s, smartphones en tablets. Ga je dan wel naar een fotograaf voor een leuke foto? Ja!

Omdat een mooie foto van een dierbare veel meer waarde heeft dan dat je in eerste instantie denkt. Omdat een foto gemaakt bij een fotograaf tóch iets extra’s heeft. Omdat je CV en social media-pagina’s er professioneel uitzien met die profielfoto. Omdat jouw zwangere buik uniek is. Omdat je zoveel houdt van je huisdier.
In het centrum van Ridderkerk huur ik een ruimte in een oude school waar ik een gezellige fotostudio van heb gemaakt. Daar is ruimte voor allerlei soorten portretten zoals een mooi familieportret, een gezellige vriendenshoot, een foto van je huisdier, profielfoto’s en het vastleggen van je mooie buik tijdens je zwangerschap.

Naast allerlei soorten fotoshoots in mijn fotostudio in Ridderkerk kom ik graag bij je thuis om een fotoshoot te verzorgen. Bijvoorbeeld om je pasgeboren baby te fotograferen. Ook is het mogelijk om op een locatie foto´s te maken. Met je gezin in een mooi park of je feest in een restaurant.

Ik vertel je graag meer; bel: 06 – 55 88 59 80 of stuur een mail: info@roelietjong.nl.