Korte cursus fotografie voor beginners

Je hebt een fotocamera en maakt graag foto’s. Maar van alle programma’s op je camera gebruik je alleen de automatische stand. En de gebruiksaanwijzing is zo’n dikke pil dat je niet weet waar je moet beginnen met lezen.

Wil je meer begrijpen van allerlei fotografiebegrippen en instellingen op je camera meld je dan aan voor deze korte cursus. Deze cursus bestaat uit 2 lessen. Je kunt een avond- of een middagcursus volgen. Alle informatie die ik tijdens de cursus vertel heb ik voor je op papier gezet zodat je dit op je gemak na kan lezen.

Tijdens de les

Tijdens les 1 leer je onder meer over de instellingen van je camera en welke standen er zijn. Daarnaast vertel ik over diafragma, sluitertijd en iso-waarde en welke invloed deze op je foto hebben. Maar fotografie bestaat niet alleen uit technische zaken; het belangrijkste is de compositie en dat je het plaatje ziet. We nemen uitgebreid de tijd om tips voor een mooie compositie door te nemen.

En dan ga je zelf aan de slag; je gaat foto’s maken die we een week later, tijdens les 2, gaan bespreken. We ronden dan de uitleg over de basisbegrippen af en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Cursusdata


Wil je een cursus volgen?

Meld je aan en volg de cursus op data die je zelf bepaalt.

Als je meer informatie hierover wilt kun je het contactformulier
invullen, mij bellen of mailen.

Persoonlijke aandacht

Je kunt deze cursus alleen of met je vrienden volgen.

Deelname aan deze korte cursus fotografie voor beginners kost € 95,00 per persoon.

Aanmelden

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen

Vul hier je eventuele gewenste cursusdata in