Tarieven

Jouw fotoshoot is uniek, naar jouw wensen en dus is een offerte maatwerk. Maar natuurlijk wil je een indicatie hoeveel je kwijt bent als je mij inhuurt. Ik werk niet met allerlei pakketten waaruit je kunt kiezen. In plaats daarvan huur je mij in voor een bepaalde tijd en kies je hoeveel digitale foto’s je wilt ontvangen.

Ik heb 2 standaardtarieven als basis voor je offerte, een kleine fotoshoot en de standaard fotoshoot, van hieruit passen we jouw fotoshoot naar jouw wensen aan.

Kleine fotoshoot

Tijd: 3 kwartier
Foto’s: 8 digitale foto’s

Prijs: € 85,00

Standaard fotoshoot

Tijd: 1,5 uur
Foto’s: 15 digitale foto’s

Prijs: € 135,00

Extra?

Wil je meer foto’s binnen de tijd van de fotoshoot? Dat kan, per extra foto betaal je € 5,00. Heb je extra tijd nodig? Ook dat kan, een half uur extra kost € 25,00.

Voor alle duidelijkheid: we hebben het over digitale bestanden die je van me ontvangt en geen prints. Je ontvangt een link naar mijn webshop waar je prints, wanddecoratie en fotocadeaus kunt bestellen.

Ervaring

Deze beide standaardtarieven zijn uitgangspunten voor jouw fotoshoot en het maakt mij niet uit wie (of wat) ik fotografeer, of je nou kiest voor profielfoto’s, een familiefoto of dat je je huisdier op de foto wilt.

Ervaring heeft mij geleerd dat je de tijd nodig hebt als je bijvoorbeeld een foto met je gezin wilt laten maken en daarvoor is de standaard fotoshoot een goede optie. Heb je een profielfoto nodig dan kun je bijvoorbeeld de kleine fotoshoot boeken.

Reiskosten

Niet inbegrepen bij deze tarieven zijn reiskosten, reisuren en parkeerkosten. Als je een fotoshoot op locatie wilt in de buurt van Ridderkerk dan reken ik geen extra kosten. Of je extra kosten betaalt is afhankelijk van de locatie waar ik naar toe moet.

Vragen?

Kijk dan even op de pagina ‘veelgestelde vragen’, misschien staat je vraag daar tussen. Heb je een andere vraag?
Je kunt op allerlei manieren contact met me opnemen:

» vul contactformulier in bij ‘contact’ «
» mail naar: info@roelietjong.nl «
» bel naar: 06 – 55 88 59 80 «